NOVUS NOTA ή αλλιώς: Νέο Στίγμα… This is (or not?...) the END my friend

 

«NOVUS NOTA ή αλλιώς: Νέο Στίγμα… Η παραπάνω περιγραφή μοιάζει να ταιριάζει «γάντι» σε αυτό που προσπαθούμε να διαμορφώσουμε σιγά-σιγά εδώ. Εδώ δεν θα συναντήσετε «καλύτερους» και «χειρότερους», αλλά μια ομάδα ανθρώπων, η οποία έχει προσβληθεί από κοινά… «μικρόβια»: την αγάπη τους για την παρέα από κοντά και την αλληλεγγύη, «ντυμένα» με μουσική και το ερασιτεχνικό μεράκι τους για το ραδιόφωνο και τη μουσική».

Έτσι συστηθήκαμε τον Σεπτέμβρη του 2014 ξεκινώντας το ταξίδι και τη μουσική μας περιπλάνηση στο site του Novus Nota Web Radio, έχοντας πάντα μία αρχή στο μυαλό μας: Με λίγη όμορφη μουσική, με κατανόηση και ειλικρίνεια, αλλά πολύ περισσότερο με καλή παρέα, ο κόσμος μας πάντα γίνεται ένα «κλικ» καλύτερος…

Όλα τα ωραία όμως, κάποια στιγμή τελειώνουν… 

Το δικό μας ταξίδι, σε αυτή του τη μορφή, θα διαρκέσει μέχρι και τον Φεβρουάριο 2018… 

Η καταραμένη κρίση μας ζόρισε όλο αυτό το διάστημα αλλά πλέον έγινε αβάσταχτη, με αποτέλεσμα όντας ερασιτέχνες, να μην μπορούμε να συντηρήσουμε και να δίνουμε άλλο πνοή σε αυτό μας το πολυέξοδο εγχείρημα!!! Επιλέξαμε συνειδητά από την αρχή να είμαστε όσο το δυνατόν πιο "επαγγελματίες" στο χόμπυ μας και κυρίως νόμιμοι (πνευματικά δικαιώματα, κλπ), αλλά για κάποιους "ερασιτέχνες" και "ρομαντικούς" η "νομιμότητα" - που έτσι κι αλλιώς ήταν και είναι "εχθρική" σε εγχειρήματα όπως το δικό μας - κοστίζει πολύ, τη στιγμή που σε άλλους "σφυρίζει αδιάφορα"...

Σε αυτά τα 3,5 χρόνια μοιραστήκαμε μαζί σας αγαπημένες και σπάνιες μουσικές, πέρα από συγκεκριμένα είδη, μακριά από «κατευθυνόμενες» και «εμπορικές» λίστες. Οι περισσότεροι παραγωγοί, είχαμε μεν σαν βάση μας τη Rock μουσική και ό,τι αυτή πρέσβευε ως αξίες στα παλιά χρόνια, χωρίς να έχουμε όμως παρωπίδες και κλειστά μυαλά! Ακόμα και το «ξωτικό» μας, ο «παραγωγός» που κάλυπτε τα κενά ανάμεσα στις ζωντανές εκπομπές ώστε να υπάρχει μουσική όλο το 24ωρο, είχε ένα μεγάλο και ευρύ φάσμα τραγουδιών για να καλύπτει τις μουσικές προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών.

 • Μοιραστήκαμε σκέψεις, ιδέες, προσωπικές στιγμές μέσα από το σάουντρακ της ζωής του κάθε παραγωγού…
 • Μοιραστήκαμε πολλές στιγμές γέλιου και πειραγμάτων on-air αλλά και στο chat μας…
 • Μοιραστήκαμε αφιερώματα σε μουσικούς, συγκροτήματα, εποχές, μουσικά ρεύματα, βιβλία, ιστορικά γεγονότα, συναυλίες…
 • Υποστηρίξαμε σημαντικές και πάνω από όλα ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις...
 • Παρακολουθήσαμε μαζί ταινίες και σειρές μέσα από τις μουσικές τους…
 • Μοιραστήκαμε και γιορτάσαμε παρέα: καρναβάλια, ντίσκο πάρτι, γιορτές, γενέθλια και τόσα άλλα, με τις μουσικές τους.
 • Ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο, από τα αλώνια (ρεμπέτικα και λαϊκά κάποιες φορές), τους βάλτους και τις όχθες του Μισσισσιππή (blues), στη Άγρια και την Ήμερη Δύση (country, western, southern rock, americana)… στα σαλόνια (Jazz, Big Bands, κτλ).  
 • Κάναμε ρομαντικές βόλτες σε θάλασσες, λιβάδια και δάση, Συναντήσαμε μάγους, νεράιδες, ξωτικά… Βάλαμε πανοπλίες και πολεμήσαμε δράκους… Επισκεφτήκαμε πεδία επικών μαχών και ανελέητου headbanging...
 • Ταξιδέψαμε από τον παράδεισο στην κόλαση και τον Άδη και πάλι πίσω…
 • Ταξιδέψαμε στο χώρο και το χρόνο ως τα πέρατα του σύμπαντος…

Όλα αυτά, έχοντας μαζί μας τους πιο σημαντικούς συνταξιδιώτες: ΕΣΑΣ!!!

Τους ακροατές, τους εραστές της μουσικής που μας κρατήσατε συντροφιά αυτά τα 3,5 χρόνια, μας στηρίξατε με την αγάπη σας και σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά!

 

Όλα τα ωραία κάποτε λοιπόν τελειώνουν… ή αποτελούν την αρχή για κάτι νέο!!! Το λέει άλλωστε και το όνομά μας… Novus Nota… αλλά και ένα από τα moto μας:

GET UP, ROCK HARD, RIDE FREE, FLY HIGH!

Από 1 Μαρτίου 2018 σχεδιάζουμε - ως μουσική κοινότητα - να συνεχίσουμε να «ζούμε ανάμεσά σας» με άλλη μορφή, κάπου αλλού, με κάποιον άλλο τρόπο που  σύντομα (ελπίζουμε) θα ανακοινωθεί…

Μέχρι να ξανασυναντηθούμε λοιπόν… Κρατήστε με τον μοναδικό rock τρόπο ψηλά τη σημαία της μουσικής και κυρίως της ζωής και:

ALWAYS LOOK ON THE ROCK SIDE OF LIFE!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!

 

CHAT ROOM online | Rock Radio Stations

 

Chat Room online | Rock Radio Stations NOVUS NOTA

web rock radio online | rock radio stations | the chat room online

Σας καλωσορίζουμε στο Live-online Chat Room των μελών μας στο web Rock Radio Station NOVUS NOTA!

Eυχόμαστε να απολαμβάνουμε πάντα όλοι μαζί τα online μουσικά μας ταξίδια στον ροκ ραδιοφωνικό σταθμό μας, αλλά και να βάλετε και εσείς ένα «πετραδάκι» ώστε το όλο ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό εγχείρημά μας να βελτιώνεται συνεχώς, έτσι ώστε να κρατάμε όμορφη συντροφιά ο ένας στον άλλον και εδώ μέσα αλλά και στα τακτικά εκτός ραδιοφώνου ραντεβού μας!

Άλλωστε, με λίγη όμορφη μουσική, με κατανόηση και ειλικρίνεια, και ακόμη περισσότερο με καλή παρέα, ο κόσμος μας πάντα γίνεται ένα «κλικ» καλύτερος...

 

"Rock-o-chat-άρετε hard n heavy" λοιπόν στο Chat Room μας,

σεβόμενοι πάντα τις αρχές μας (κλικ ΕΔΩ να τις δείτε-θυμηθείτε)

 

 

ΒΟΗΘΕΙΑ επί του CHAT:

Μπορείτε να συμμετέχετε-γράψετε στο chat χρησιμοποιώντας ότι (απεριόριστου αριθμού) όνομα θέλετε ως ψευδώνυμο! ΔΕΝ χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το όνομα (user name) με το οποίο εγγραφήκατε και κάνατε LogIn στο site μας!

Αυτό γίνεται ως εξής την 1η φορά:

1) πληκτρολογείτε το όνομα (nickname, κλπ) που θέλετε στο αντίστοιχο πεδίο που λέει "όνομα" ή "name" (στο κάτω μέρος πάντα του chat)

2) εν συνεχεία πατάτε στο πράσινο "προφίλ χρήστη" ("user's profile") στο κάτω μέρος του chat, και δίνετε ότι κωδικό θέλετε (μην ξεχάσετε την πιθανή ζήτηση επιβεβαίωσης αυτού του κωδικού σας στο 2ο πεδίο στο παράθυρο που σας άνοιξε) για να "κλειδώσετε" το όνομά σας ή το "κλειδώνετε" μέσω του λογαριασμού σας Facebook.

3) ΜΗΝ συμπληρώνετε το email σας στο πεδίο που λέει "email/url"! Εκεί μπορείτε (αντικαθιστώντας όλο το κείμενο "email/url") να βάλετε με copy+paste τη διεύθυνση (link address) μιας εικόνας που θέλετε να χρησιμοποιείτε ως AVATAR στο chat, η οποία παρακαλούμε πολύ όπως μην ξεπερνάει τα 200kB!

4) Τελειώσατε! Συμμετέχετε στο chat γράφοντας στο πεδίο "μήνυμα" το κείμενό σας!

 

Σημαντικά:

 • Αλλο το login ως μέλος στο site μας (με το οποίο μπορείτε να σχολιάζετε άρθρα, κλπ) και άλλο το login στο chat για να συμμετέχετε εντός αυτού με σχόλια!
 • Στο "προφίλ χρήστη" του τσατ, αφού δώσατε όνομα στο αντίστοιχο πεδίο του τσατ, "κλειδώσατε" και το όνομα αυτό (με τον κωδικό) και έτσι δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί άλλος αυτό το όνομα. Επίσης, έτσι σώζετε και το avatar σας (αντίστοιχο του ονόματος), ώστε από οποιονδήποτε Η/Υ και αν κάνετε login-σύνδεση στο chat να "έρχεται" αυτόματα και το avatar στο αντίστοιχο πεδίο του "email/url"!
 • Αν το όνομα που πάτε να δώσετε δεν γίνεται αποδεκτό ή ξεχάσατε τον κωδικό σας ή δεν μπορείτε να τσατάρετε, τότε δώστε άλλο όνομα σαν την 1η φορά (βλ. οδηγίες παραπάνω).
 • Ανατρέξτε στο link βοήθειας του τσατ για περισσότερες πληροφορίες-βοήθειες!

 

 

Welcome to Live-online Chat Room at web Rock Radio Station NOVUS NOTA!

If you want to post in our chat, just register or login by giving any (as many you want) name you like (not the "user name" you may gave for login in the website) and protect this name with a code (it protects your chat name and remembers your avatar) by clicking in green field "user's profile" at chat's bottom (you need to confirm the code either by re-typing it either by your FB account).

You do NOT need to give your email in field "email/url".  You can place there a link address for any avatar (gif, jpeg, etc) or you can leave it blank!

If chat does not accept your name or if you forgot your code or if you can't write-chat, then just try to register with another new name in chat.

Just take a look at Chat's help to see all these with details!

 

 

Tο Chat Room μας είναι ορατό - τον περισσότερο καιρό - μόνο σε μέλη του ιστότοπου του ζωντανού ραδιοφωνικού σταθμού μας, οπότε αν σε αυτή την περίπτωση δεν το βλέπετε και θέλετε να συμμετέχετε και εσείς, κλικάρετε αντιστοίχως παρακάτω:

(our Chat Room is - usually - visible only to online members of our web rock radio station's site, so if you don't see it at all, just click any proper link below in order to chat with us as site's member):

 

Εγγραφείτε (Register as new member)

ή

Συνδεθείτε (Login ας μέλος)

 

 

 

 

 

Latest

Played Songs:

Loading ...