Αφιέρωμα: ψηφίστε συγκροτήματα

 

Ψηφίστε εδώ τα 10 πιο αγαπημένα σας συγκροτήματα ή/και καλλιτέχνες για αφιέρωμα!

NOVUS NOTA the Rock Radio in Greece

Κάθε εβδομάδα θα "ανήκει" ως αφιέρωμα και σε ένα γκρούπ ή/και καλλιτέχνη!

 

Η επερχόμενη ραδιοφωνική σεζόν (κάτι σαν τις σχολικές δηλαδή, χαχαχα) επιθυμούμε να φέρει αρκετά νέα πράγματα στο σταθμό μας, διότι μας αρέσει (εσάς?) να βελτιωνόμαστε, "γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι" που έλεγε και μια ατάκα... Ως εκ τούτου, η συμμετοχή σας είναι κρίσιμη και απαραίτητη!

 

Ξεκινάμε λοιπόν, έτσι ώστε να μην "σκουριάζετε" και εκλογικώς (αχαχαχα):

Εδώ, με σχόλιό σας (ακόμη και μέσω λογαριασμού Facebook στο κάτω-κάτω μέρος της σελίδας, κάτω απο τα υπολοιπα σχόλια), μας λέτε τα 10 πιο αγαπημένα σας γκρούπ-καλλιτέχνες (ok, και κάτι περισσότερο να βάλετε δεν χάλασε ο κόσμος), έτσι ώστε κάθε εβδομάδα (αρχής γενομένης απο Οκτώβριο) να αφιερώνεται σε κάποιο γκρούπ-καλλιτέχνη!

Αυτό σημαίνει ότι θα ακούγονται τουλάχιστον μέσα στην καθημερινή ροή του προγράμματός μας και σε τακτικά χρονικά διαστήματα επιλογές από το γκρουπ-καλλιτέχνη της εβδομάδας!!! Ενδεχομένως και σε κάποιες ζωντανές εκπομπές να υπάρχει κάτι περισσότερο!!!

 

Υ/Γ :

 

1)  ΔΕΝ υπάρχει περιορισμός στο μουσικό είδος μπάντας ή/και καλλιτέχνη που θα επιλέξετε! Παρόλα αυτά, προσπαθείστε να κινηθείτε γύρω από την ROCK (ως ευρύτερη έννοια, μην ψάχνουμε παρακλάδια σε αυτό τώρα, χαχαχα), έτσι ώστε να μην έχουμε έντονες διαφοροποιήσεις από το μουσικό ύφος του σταθμού!

2)  Ολες οι επιλογές παίρνουν από 1 ψήφο, οπότε μην τρελλαίνεστε για τη σειρά που θα τα δηλώσετε!

3)  Η ψηφοφορία είναι μέχρι και το Δεκέμβριο 2016, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι ΔΕΝ θα υπάρχει συνάρτηση των ψήφων με το πότε θα είναι η αφιερωματική εβδομάδα για κάποιο γκρούπ ή/και καλλιτέχνη. Απλώς, αν υπάρχουν 100 γκρουπ που ψηφίσθηκαν, τότε δεν φθανουν οι εβδομάδες του έτους για όλα, και άρα θα προηγηθούν τα δημοφιλέστερα εκλογικώς (οκ, έχουμε και μια ντρίμπλα στο μυαλό μας αν οι επιλογές σας είναι πολλές, ώστε να ξεπεράσουμε τον "σκόπελο" της ανά εβδομάδας παρουσίασης, χεχεχε)!

 

Πάμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Αρχίζω και βάζω 12άδα:

Rory, Black Sabbath, Iron Maiden, Accept, Motorhead, AC/DC, Whitesnake, Judas Priest, Lynyrd Skynyrd, Ramones, Tρύπες, Bob Marley

Απαράδεκτη αμέλεια: Ξέχασα Pink Floyd, Wishbone Ash, R.J. Dio. Να προστεθούν please πάραυτα!

Helen's picture

Πάμε λοιπόν:
Rolling Stones, Beatles, Rory, Janis, Iron Maiden, Judas Priest, Eloy, Pentangle, Lynyrd Skynyrd, Pink Floyd.... δηλαδή τώρα αυτό ήταν? 10? χμφ... γρρρ... και επίσης αχμφγρ...
(απείθαρχη... θα βάλω κι άλλα και το κρίμα στο λαιμό όποιου θελει: Manowar, Black Sabbath, Deep Purple, Curved Air, David Bowie!  κλέβω και από τον Τάκη το δωδέκατο του που είναι ενδέκατο (δύο φορές Motorhead) και βάζω... χμ.... Gary Moore (με όλους όσους έχει παίξει - πονηρός ο βλάχος ;) )
 

Ούπς, έχεις δίκιο, 2 φορές το ίδιο γκρούπ! Διορθώθηκε μετά από θεική παρέμβαση!

Helen's picture

Μα να μη βάλω Led Zeppelin? Edgar Broughton Band???? Alex Harvey? Rocky Erickson??? καλα ρε παιδιά... δε βάζω (εβαλα? χεχε)

Πάμε λοιπόν ξανά...Iron Maiden, Black Sabbath, Dio, Gallagher, Innerwish, Ramones, Cliff Burton's metallica, Judas Priest, Max Cavalera, Kai Hansen.....ΑυτάΕλπίζω να έγινα σαφής μες την ασάφειά μου δηλαδή λατρευω οτιδήποτε έχεουν εμπλακεί μέσα οι Κύριοι Ronnie James Dio, Max Cavalera και Kai Hansen!!!! Οσο για τους Cliff Burton's metallica έχω εκφράσει την άποψη μου σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται (από μένα αχαχαχαχχα) οπότε μη γίνω κιάλλο κουραστικός....

Θα πέσει φωτιά να με κάψει που δεν διευκρίνυσα οτι οι Ramones πάνε πακέτο με τους Motorhead,οπότε μην πείτε οτι έχω ξεχάσει τους Motorhead απέξω....

Ως φωτιά εννοείς τον ...Λεμήτσο του σταθμού?wink
 

LEMMY's picture

Και αυτόν αλλά και κανα δυο άλλους.......

Pages

Facebook comments