Βρώμικες Ιστορίες (θέατρο κάτω από τη γέφυρα)

 

"ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ" (θεατρικές παραστάσεις)

web online Hard Metal Rock Radio Station NOVUS NOTA - theatro kato apo ti gefyra vromikes istories

(ΘΕΑΤΡΟ «ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ»)

Μία ξεκαρδιστική σάτιρα του Barrie Keefe

web online hard metal rock radio station | live events | theatrikes parastaseis | vromikes istories | theatro kato apo gefira

Από τη μια, η οικογένεια Σπράϊτλυ, τα … βρωμερά «σκουπίδια» της κοινωνίας, περιθωριακοί φτωχοδιάβολοι, με στόχο την … καθημερινή κομπίνα.

Από την άλλη, ο Οράτιος Κλώτον, ένα απ’ τα …λαμπερά «στολίδια» της. Μεγαλοαστός σεξομανής, με στόχο το … υπουργείο Παιδείας.

Και ανάμεσά τους (εφιαλτικοί κλόουν) ο σκανδαλοθήρας δημοσιογράφος, ο πληρωμένος μπάτσος, ο διεφθαρμένος εργατοπατέρας, ο ξεπεσμένος γιατρός, η φιλάνθρωπη ψυχολόγος, ο  loser καλλιτέχνης …

Ένα στημένο ατύχημα ενώνει τους δρόμους τους. Και κάπου εκεί, αρχίζουν οι … βρώμικες ιστορίες (που προφανώς, δεν συστήνονται για μικρά παιδιά και μεγάλες θεούσες).

 

Επιθετικός και ακραία βωμολόχος ο Keeffe, βγάζει τη γλώσσα στη μεγαλοαστική τάξη (χωρίς όμως να χαρίζεται στο «προλεταριάτο») και σαρώνει κάθε σύστημα «εξουσίας» και «ηθικής», που απαξιώνει την εξουσία και ξεφτιλίζει την ηθική.
Με δυο λόγια: Αναφέρεται σ’ αυτά που … μας θυμώνουν πολύ.

 

 

Σκηνοθεσία και προσαρμογή: Νίκος Δαφνής
Βοηθός σκηνοθέτη : Κων/να Σαραντοπούλου
Μουσική Επιμέλεια : Γιώργος Γιαννακόπουλος

 

Παίζουν οι:
Πελαγία Αγγελίδου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Νίκος Δαφνής, Ελένη Δαφνή, Κώστας Κλάδης, Νίκος Ντούπης, Κων/να Σαραντοπούλου , Πέτρος Τσαπαλιάρης

 

Κάθε Σάββατο στις 21:00
Τιμές εισιτηρίων:
15 € γενική είσοδος, 10 € ανέργων, φοιτητών
Προπώληση : 12 €

Ενημερωθείτε στα τηλέφωνα του θεάτρου για την αυτονόητη αλλαγή των ημερών στις παραστάσεις της βραδινής μας σκηνής, λόγω εορτών.

 

ΘΕΑΤΡΟ  «ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ»

Πλατεία ηλεκτρικού σταθμού Ν. Φαλήρου

Τηλέφωνο 210 4816200, τηλ.&φαξ  210 4816207

e-mail:  info@katoapotigefyra.gr

site:  www.katoapotigefyra.gr

 

Facebook comments