Τα Κουρέλια Ροκάρουν Ακόμη

 

Τα Κουρέλια Ροκάρουν Ακόμη

Την παρακάτω εκπομπή θα επιμελείται και θα παρουσιάζει ο - εκ των "γιατρών" του σταθμού μας - Dr Takis OrgMan σε ανύποπτο χρόνο (συνήθως Κυριακή) :

 

Τα Κουρέλια Ροκάρουν Ακόμη : 

H Μουσικη εκπομπη "Τα Κουρέλια Ροκάρουν Ακόμη" θα ειναι μαζι σας στο Novusnota radio, (αν δεν παίζει - αραιά και πού - η εκπομπή "BachAladdin").

Μία εκπομπή με Rock χαρακτήρα, κυρίως με παλιούς - γνώριμους και μη - ήχους της rock, hard rock & heavy metal μουσικής σκηνής.

Ο Rock χαρακτήρας επιβάλλει - εκτός νέων κυκλοφοριών που μας "κέντρισαν" το ενδιαφέρον - και αρκετές πινελιές από ελληνική σκηνή αλλά και από ότι ο Dr Takis OrgMan θεωρεί rock στα ...αυτάκια του (π.χ. punk, alternative, stoner, light 80s rock, κλπ).

Δεν αποκλείονται κάποια αφιερώματα ανά τακτά διαστήματα και άλλες εκπλήξεις ανάλογα το ...feeling.

Στις παραπάνω εκπομπές, εκτός της μουσικής θα λέμε και καμμιά ειδησούλα πέρα αυτής (κυρίως "άχρηστη" και "χαζοκουσκουσιάρικη") για να ξεφεύγει λίγο από τη καθημερινότητα το ζορισμένο μυαλουδάκι μας...

 

So, ... Let's Rock Hard, Let's Ride Free !!!

online rock radio station NOVUS NOTA – dr takis orgman

Classic radio shows | DJ Shows | metal rock | Rock music news | dr takis orgman | kourelia rockaroun akomi

Για πληροφορίες - ροή μουσικού προγράμματος δέστε-κλικάρετε εδώ

 

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στο Novus Nota Radio, και ευχόμαστε να απολαμβάνουμε πάντα όλοι μαζί τα μουσικά μας ταξίδια, και να βάλετε και εσείς ένα «πετραδάκι» ώστε το όλο εγχείρημα να βελτιώνεται συνεχώς και κυρίως να κρατάμε όμορφη συντροφιά ο ένας στον άλλον και εδώ μέσα αλλά και στα τακτικά ραντεβού μας πέρα από μικρόφωνα και ακουστικά.

Άλλωστε, με λίγη όμορφη μουσική, με κατανόηση και ειλικρίνεια, και ακόμη περισσότερο με καλή παρέα, ο κόσμος μας πάντα γίνεται ένα «κλικ» καλύτερος…

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!